2022. május 23., hétfő

Golyó

Érdekes helyeken bukkan az ember nácikra. Ráadásul azok egy speciális alműfajára, a - nevezzük így - ezo-nácikra. Akinek  jeles képviselője jakab istván (már megint nemcsekernőzök, de joggal), egy jutyúbos szubkultúra guruja, akitől korábban csak ilyen angyalenergiás-szívcsakrás baromságokat néztem meg. Mert az ostobaság néha igen is lehet szórakoztató, ráadásul van kikhez képest mégis csak okosnak éreznem magam. Mostanában azonban kiderült, hogy a bácsinak van egy másik kattanása is, igen a Zsidó Háttérhatalom. És ezt olyan szépen vezeti elő, hogy tényleg arra kell gondoljak, rossz korban született. Mekkora karriert futhatott be volna ez a faszi a Harmadik Birodalom kötelékében, vagy itthon Szálasi néptárs mozgalmában. Mondjuk Szálasival járt volna jobban, mert ahogy elnézem különösebb gond nélkül állt volna át Rákosi pajtás mellé, bár nem biztos hogy elég intelligens lett volna időben megérezni a szélirány változását, no meg a lehetőséget.

De az egészen dermesztő és abszurd (nem tudom melyik jelző lenne az erősebb), hogy ma Magyarországon valaki ennyire elvakultan lehet gonoszul ostoba, korlátolt fasz. És sorry, írtam volna a palira a fasznál erősebb jelzőt is, de nem tudok, valahol itt húzódnak a nyelvjátékom határai, elvégre neki is van/volt anyja, és arra nem utalnék, hogy kopulált vele.

Na most, ez az éjsötét féreg a drábik jános nevű hasonló vén antiszemitával tolja rendszeresen a baromságait. Tök mindegy, hogy miről beszélnek, az ukrajnai háborúról, a magyar belpolitikáról, az amerikai választásokról, gyakorlatilag negatív másodpercek alatt képesek eljutni a legocsmányabb zsidózásig. Az alap, hogy az egész világot a zsidók uralják, akik lenézik a golyókat (de tényleg, ez jakab untersturmführer kiejtése, szerencsére a zsidókat nem zsidrózza le), meg hogy a Talmud alapján teszik mindezt, de az is előjön, hogy még csak nem is vallásosak, a judaizmus mint vallás csak fedősztori a világuralom működtetéséhez. Aztán jön a haladó szint, miszerint az amerikai zsidók szervezték a holokausztot, hogy egyrészt sajnáltathassák magukat utána (ez egy az egyben az a mai narratíva, miszerint az ukránok magukat lövik halomra, hogy az oroszokat rossz hírbe hozzák), másrészt meg hogy leszámoljanak az európai zsidók keltette konkurenciával. E kettő az egyben művelet után így kevesebben maradnak sokkal több pénzre, hogy aztán Washingtonból irányítsák a világot. (Kivéve azt a négy csodálatos évet, mikor Trampli Donáld volt a doktorelnökminiszter-főparancsnok, mert ő aztán odabaszott volna, csak lenyomták, mint a bélyeget. Az ők.)

És a zsidók persze egy zárt klub, úgy lehet bekerülni, ahogy a gilisztának az út túloldalára át, azaz oda születni kell. Fékezhetetlen agyvelejű jakab és drábik fajtársak szerint akkor sem vennék be őket, ha "vinnék a genetikai papírokat", hogy mindegyikük ritkuló hajú, zsidó fajú, pénzéhes szociopata.

karikatura.network.hu

És hát a rajongóik... A csodás "műsorok" alatti kommentekből csak úgy süt a súlyos szellemi sötétség. (Most tessék, már én is a minősített képzavaroknál tartok. Süt a sötétség? Le kellene állnom ezekkel a tartalmakkal, legalább egy időre.) Nade, például:

"Tisztelem,  Drábik János Urat,  olyan dolgokat mondd, amit sok más elit ember nem tudja, és ez példaértékű, megtisztelő, hogy végig hallgathatjuk, egyáltalán.
Gratula, János önnek is, mert naggyon témában van, amitől fel is háborott, hiszen, igen, a valóság felháborító ! "

"Fontos, fontos dolgokat megtudni ! Köszönyük !"

"Köszönöm , hogy felvállalták a magyar emberek tájékoztatását! Kérem szíveskedjenek mindezt széles sprektrumba az országunkban is , és ahol lehet az emberiségnek, különösen itt Magyarországon is ismertetni! Fontos , hogy  világosság legyen a fejekben, és a szívekben ahhoz, hogy elkezdődjön, az eredményes törvénymódosítás igénye ! ?"

"a világ legjobb adása amit mindenkinek kellene tudni nem pedig csak az értéktelen show-kat nézni a mitől népnek semmi tudása nem lesz, azért az embereket más irányba nézetik és ez folyik mindenhol a világon -"

"Drábik úr - nak külön köszönöm az elmondottakat. Fiataloknak jó példa kell és ez a valós történelem. Az önzés az ember legnagyobb ördöge a mai embernek.  E fölött a démon fölött kell győzedelmeskednie, amíg időnk nagy részét mások bírálásával töltjük álságos tettek kíséretében."

Mit lehet ezekhez a kommentekhez szólni? A legegyszerűbben nyilván azt, hogy no comment. A fogalmazásmódjuk, a helyesírásuk, meg a belőlük sugárzó fokozott gondolattalanság magáért beszél. Itt tartunk most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése