2022. július 4., hétfő

A Függőségtelenség Napja

Ma van a Függetlenség Napja, legalábbis a világ egy túlsó felén (bár arrafelé is erősek különböző függőségekben, akárcsak mi itt, a lapos Föld másik szélén) amikor azt ünneplik, hogy hazazavarták a sok csápos idegent a hős filmsztárok, meg a Tom Krúz, akiről egy dokumentumfilm szerint tudjuk, hogy született július negyedikén. 
Krúz szcientológus amúgy tegnap még a silverstone-i forma egyes nagydíjon villogtatta fogsorát, szóval sietni kell/kellett, hogy hazaérjen a névnapjára. Vagy a születésére. Vagy a mi. Kicsit zavarban vagyok, mert a wikipédia szerint július harmadikán született, a DVD-m borítójára meg tökre az van írva, hogy negyedikén. Lehet hogy kétszer született, mint valami hindu a papi kasztból? És mit szólna ehhez El Rontó Hubárd, a szcientológia alapítója?

A függetlenség alkalmából a kongresszusi szenátorok amúgy kiadtak egy nyilatkozatot is, mert ezek a jeles férfiak már 1776-ban előre tudták, hogy jönnek majd a zűrlények, és windows-zal kell fertőzni a fedélzeti kompjúterüket, hogy utána nyugodtan lehessen ötvenegyes körzetezni tovább. Meg hát a szivarozás.

Tényleg tehetséges pasik lehettek az alapító atyák (na jó, némelyik rabszolgákat tartott, de a másiknak meg büdös volt a szája), hiszen 170 évvel a tényleges függetlenség előtt már ki is hirdették azt, és volt türelmük megvárni, hogy július negyedikén végre eljöjjön, 1946-ban.

A Fülöp-szigeteken.

hu.wikipedia.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése