2022. július 29., péntek

Kalandos inspiráció

De ha már szerencsésen nincs semmi ünnepnap (és kezdhetünk mondatot devel),  az időjárás meg sokak által létezőnek mondott, csak épp kit érdekel, gondoltam megnézem a horoszpókomat, amibe' amúgy annyira nem hiszek, hogy le se tudom írni a nevét. Ettől persze lehetne még egy komoly gomolygás, csak nem az. Ugyanakkor mindig különösen tudományosnak ígérkeznek a bulvárlapok pár mondatosai, amiben megfejtik a lélek, a tudat , a személyiség és a dugás összefüggéseit, de ufókra és pénzenergiára sajnos már nem jut hely bennük.

Magam a majomkenyérfa jegyében születtem, legalább is valami afrikai törzsi mizéria szerint, de az unalmas európai sztetoszkóp alapján vízöntő lennék, ami mondjuk igaz rám, különösen a teknős akváriuma tisztításának viszonylatában. Tekintetében. Persze ettől még szokok önteni teát, tejt, és régebben söröt, de azok is víz főleg, csak tuningolt verzióban, hogy ilyen fehérjék, szénhidrátok, muslincák és gyomorrontások körítésével.

Ám konkrétan mára azt jósolta nekem a konkrétan személyre szabottan horrorsztrókom, hogy:

Párkapcsolatod új lendületet kapott, és már az ereidben érzed a pezsdülést. Ez sok más dologban is inspirálóan hathat rád. Az Uránusz hatására most kedvet érzel, hogy valami olyan dologba vágj bele, amivel színesebbé, kalandosabbá teheted az életedet.

És ez pontosan így igaz, már kora reggel bejött az egész, Kukutyintól a Zabhegyezőig. Párkapcsolatom akkora lendületet kapott, hogy már rég nincs is, lassan elhagyja a Naprendszert, és utoléri a valamelyik Voyager űrszondát, én meg érzem az inspirációt a teljes elkeseredésre, de mazochista vagyok, így direkt próbálom normálisan érezni magam. És tényleg bejött, hogy kedvet éreztem valami új, színes és kalandos merészségre, így az Uránusz hatására már reggel fél hatkor megittam a kávémat, ráadásul cukorral. Szédítő élmény volt éhgyomorra, aztán beállt a vérnyomásom a szokásos sávba, és a keserédes nosztalgia marad csak, meg a koffein vízhajtó hatása. Emlékek, ahh...

Holnap kipróbálom fokhagymával, csak hogy az egyedüllétnek legyen valami előnye. Aztán vizet öntök a majomkenyérfára, de csak ha valaki hoz egyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése