2022. július 31., vasárnap

Bűzös megelőző jelleg

Közös nyilatkozatban ítélte el Orbán „nyíltan rasszista” beszédét az Európai Parlament összes nagyobb pártja - olvasom a több helyen is, és sóhajtok egy mélát, elvégre a nyilatkozatban elítélés az Adunk a Szarnak Egy Pofont Emlékverseny gyémántfokozatú, különdíjas formagyakorlata, aminek a hatása nulla, de fél napig még látszik a híroldalakon. (Dobogós lehet még a 'határozatban sürgette', a 'bekérette a nagykövetet' és a  'jegyzékben tiltakozott'.)

Ami számít, az az a pénz, hiszen minden rendes neomarxista tudja (tehát én nem, rendetlen vagyok), hogy a lé határozza meg a tudatot, az meg a bármit. (De tényleg a tudat mindenre képes, ha például úgy tudom, hogy a Jupiter egyik holdján van a gyíkemberek bázisa, akkor az ott is van, míg valaki oda nem megy cáfolni, az meg, hogy a hülyéje nem találja, még mindig nem lesz komoly érv ellenem.)
De az viszont komoly lesz, ha az unió nem küld pénzet, mert pénze nélkül bedől a magyar gazdaság (és társadalom), mint olyan, persze bedőlhet az az EU-s pénzzel együtt is, legfeljebb lassabban, ahogy a Titanic a hullámsírba. Ez egyébként azért is érvényes hasonlat, mert az elit nagyrészt onnan is el tudott menekülni, nekik valahogy inkább jutott mentőcsónak.

És most megy a kommentfalmelléki habverés, hogy de miért is beszélt náci baromságokat a pártvezér és kancellár a posványosi kánikulában, miközben konszenzuális hogy nem náci, de erős támogatottságú vélemény, hogy attól még egy barom.
Az én megfejtésem az lenne, hogy két dolgot már jó ideje tudnak a karmelita kolostorban: kurva durva válság szakad a nyakunkba, az érdemleges uniós pénzek meg lehet, hogy idén már nem nagyon jönnek. Márpedig válság ellen sárkányfű a brüsszeli utalás, ám mivel a felcsúti számít rá, hogy esetleg nem érkezik, vagy nem időben, megelőző jelleggel nácult kicsit, hogy aztán az Uniós fejek tiltakozzanak, ő meg sértődötten közölhesse, hogy miattuk nem jön a nekünk járó pénz. Csak mert azok a mocskos liberálbürokrata senkik direkt félreértették a szavait. Ő csak az európai kultúrát védte, de ezek belemagyaráznak minden marhaságot, miközben tudjuk hogy kinek a kottájából játszanak.

Ez tényleg az a klasszikus eset, mikor nagyon bekarmolt fazon összefossa magát az éjszakai buszon, ezért lehányja a mellet ülőt, hogy aztán felháborodhasson: Maga ilyen kibaszottul büdös?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése