2022. július 15., péntek

Halálkultúra-ideológia

Kövér Házmester Waszlavik Gazember László szerint Nyugaton (ami így nagybetűvel nem égtáj, hanem életérzés) a halál kultúrája terjed és uralkodik. Sőt, a Halál Kultúrája! És milyen igaza van a diliházelnök úrnak.  A halálkultúra az régóta meghatározza a Nyugatot, nézzük csak meg mi van a sokat emlegetett "már az ókori görög is" szlogennel. Hát kérem, az összes ókori görög halott, de tényleg mindegyik. Mert ilyen volt a kultúrájuk, a miénk meg abból ered származni. (Jó, mondjuk kora középkori arabok közvetítésével, de kérdem én, azokkal mi van? Igen, az összes halott, immár nagyon-nagyon rég.)

Sőt hovatovább, a halál nem csak a Nyugaton uralkodik a kultúrában, hanem főleg a mindenhol, a lakosság emberállománya Keleten is mindig meghal, pedig arrafelé kél a Nap. Nyugaton meg nyugszik, több szempontból is. Mert ha előttem van Észak, és a hátam mögött Dél, akkor nyugat balra esik, míg a Kelet rendesen jobboldali, szóval a Nyugat alkonya nem holmi bölcsész fikció, hanem szikár tény, a baloldaliakat már  a Nap is rühelli, úgyhogy arrafelé  inkább lenyugszik. Nem bele, csak le.

A nemzet bajusza ezt persze már nem tette hozzá, ez az én spirituális látásmódomból fakad, hogy nem megyek el csak úgy a világ szimbolikájának képletessége mellett, főleg nem véletlenül. Mondott volt viszont olyanokat, hogy az Európai Unióból perceken belül egy sötét diktatúrát fognak csinálni a brüsszeli bürokraták (hát ja, Brüsszel nem egy város, az csak álca, hanem egy okkultista-szabadkőműves páholy), akiket persze Amerikából vezérlenek, a New York - Tel-Aviv tengely nyíltabban világbirodalmi végállomásáról. 

Jövőképeink valának: Haza és Rohadás (24.hu)

Vagyis tőlünk keletre egy igazi háború dúl (persze csak ha előttem van Észak), nyugatra meg egy ideológiai háború. Közös bennük, hogy mindkettő élet-halál harc, amiben akár lehet is valami, mert ideológiákba is bele lehet halni tömegesen, csak nem érdemes, de én valahogy nem látom azt a bazi nagy háborút Európa lelkéért. Nem mellesleg, Mannheim Károly szerint az ideológia hamis tudat, amiről inkább Kövér nertárs pszichiátere tudna többet mesélni. (Egy közjogi méltóságnak igazán szednie kellene a gyógyerét. És aztán nem inni rá.)

(Mellékszál: valamikor régen a néhai Halász Péternek volt egy performansza, mikor jó szakadtan kiült egy aluljáróba koldulni, kirakva maga elé egy kalapot, meg kézzel írt táblát, miszerint: "Baszd meg a pénzed, a lelkedet akarom!" Nos, a felcsúti uradalom ispánjai - minden álkeresztény mézesmázuk ellenére - pont szarnak a lelkünkre, csak a pénzünket akarják, de ehhez meg jól a hamis tudattal átitatott, tőmondatos propaganda. Cél-eszköz viszonyok ugyebár...)

Szóval én, mint a halálkultúra felkenetlen képviselője, most megyek is, és fogyasztok némi halott növényt, csak hogy az ideológiai háborúban a megfelelő oldal mellett foglaljak állást a tegyem le a garasnak. Répát fogok ölni, az a kurva nagy helyzet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése