2022. július 6., szerda

Szőrművészet, és a világ megfejtése három mondatban

Kövér Bajusz (ez lenne az indián neve) parlamenti házmester és fekete öves paranoid android már megint gyógyszerre ihatott misebort, mert a Mandinernek adott „nagyinterjúban“ olyanokat mondott, hogy:

„Meggyőződésem: ami ma a világban progressziónak becézi magát, nem egy ideológiai mozgalom vagy politikai oldal. Ezek sátánisták. Minden, ami a világban valaha gonosz volt, történelmi koronként újabb és újabb formát öltve visszatér: most éppen általuk”

Értjük, a progresszió, avagy a haladás pártján állni mag a sátánizmus. De Agyarország hátra megy, nem előre, vagy fordítva? Nem, tényleg hátra, most tartunk ugye a szimbolikus feudalizmusnál, a kúriás-ispános-vármegyés dilivonaton ülve, miközben a hűbéri rendszer nagyjából egy évtizede szilárdan áll már, pedig ezt is fordítva gondoltuk volna. Azaz hogy először jönnek a hangzatos-régies keretek, aztán töltik meg az egészet tartalommal, de ezek utólag nevezik annak rezsimjüket, ami. De legalább nevezik, ez is valami. (Szerintem például ezért nem kellene tiltani az »önkényuralmi jelképeket«, ha valaki horogkeresztet tetováltat a homlokára, legalább tudjuk róla, hogy náci. És tudunk hozzá ennek megfelelően viszonyulni. És egyáltalán: a kódolt zsidózást, cigányozást, is értjük, olvasunk a sorok között, de egyszerűbb a sorokból kiolvasni az amit.)

Kövér nertárs még olyanokat is belenyilatkozik az internetbe, hogy Zelenszkij ukrán elnök pszichés problémákkal küzd, ami azért esélyes a Bagoly Mondja Verébnek érdemrend vérpolgári fokozatára. Putyin haver viszont egyáltalán nem küzd pszichés problémákkal, arrafelé már a a kövéri paranoia pravoszláv színű alváltozata számít normalitásnak, az újbeszél az aktuális nyelvi kód, de legalább a gonosz liberálisok egyre inkább csak szibériai munkatáborokban sátánistáskodhatnak, az otthontól távol, de szigorúan a négy fal között, plusz szögesdrót, és az őröknek tűzparancs. Szép új világ, tetszik is a házmester úrnak. (Mondjuk azt hozzátehette volna még, hogy a sátánista libsik pedofilok is, valamint egy malomtulajdonos kulák szeretői.)

hirextra.hu

A kövéri világba jól láthatóan nem fér bele a valóságnak nevezett bolsevik ármány, ez a faszi már rég a saját, enyhén horrorba hajló mesekönyvének lapjai közt él, egyszerűen leperegnek róla a tények. Komplett és zárt, egyúttal rém egyszerű az ő alternatív univerzuma, a baj csak az, hogy erősen szeretné kiterjeszteni azt az ország egészére is. Mindenki gondolkodjon úgy, ahogy ő, aki meg erre mégsem képes/hajlandó, az sátánista, tehát ellenség, tehát tűzzel-vassal irtandó, a haza fényre derülésének érdekében.
Eme szellemi leárnyékoltság jegében nem hajlandó tudni, ki az a Jakab Péter, a Momentumosokat Lenin-fiúknak nevezi (ja, Donáth Anna meg Cseh Katalin például az EP-ben Lenin-fiúk), egy megnyert focimeccset meg történelmi sikernek tekint. Persze szerinte a bajusznövesztés is művészet. (Gondolom más művészeti ágakkal nem is foglalkozik annyit, mint a szőrkertészkedéssel.)

Kövér Bajusz egy kicsinyes, bosszúálló, pitiáner alak, ami pozitív tünetegyüttes lenne, ha Al Capone udvarában lenne hoppmester, de sajnos a magyar parlamentben az, Fülig Jimmy őszinte sajnálatára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése